3 måneders forløb med Jan, Salgschef:

"Jeg har fulgt Kasper gennem et skræddersyet træningsforløb hvor målet var mere struktur, muskelmasse og nye øvelser. I min hverdag sidder jeg ved et skrivebord og derfor var det vigtigt for mig at få input og læring. Forløbet har givet mig indsigt, læring og disciplin omkring min træning"

6 ugers forløb med Rikke, Sygeplejerske:

" I mit 6 uger forløb med Kasper har vi fokuseret på at udvikle og optimere mit styrke program, med fokus på et vægttab. Jeg har udviklet mig utroligt meget og har fået et meget bedre og fokuseret trænings program, samt kan se og måle resultaterne på min krop. Træning med Kasper er altid fyldt med god motivation, støtte og grin. Det har bestemt været en fantastisk rejse som jeg kun kan anbefale andre. "

6 ugers forløb med Janne, Tandplejer:

" Jeg har lige afsluttet et 6 ugers træningsforløb med Kasper, som jeg klart kan anbefale andre. Kasper er meget motiverende, og god til at sætte sig ind i ens træningsbehov og problemstilling.
Jeg har gennem meget lang tid haft problemer med ryggen grundet dårlig arbejdsstilling. Mine smerter i ryggen var meget hæmmende i hverdagen, nu er de minimale.

Jeg er generelt blevet stærkere, har fået meget mere styrke i ryggen, bedre kropsholdning og stor indsigt i, hvilke øvelser jeg skal lave for at vedligeholde og udvikle denne fremgang "

6 ugers forløb med Jesper, Konsulent:

" Jeg kom til Kasper, da jeg var gået lidt i stå med min træning. Jeg hang fast i gamle rutiner og manglede motivation, og med et stillesiddende arbejde med en lidt for god kantine, går det hurtigt den gale vej med kroppen. Kasper hjalp mig med en frisk start ved at rette op på mine tekniske uvaner, komme med ny inspiration til øvelser og sætte nye mål for min træning på et kompetent grundlag. Jeg fik den inspiration, jeg havde håbet og lidt til. Nu ser jeg igen frem til mine træningspas. Tak! "