For virksomheder

Book et  gratis og uforpligtende møde 

Glade, engagerede og energifyldte medarbejder bidrager til større profit for virksomheden!

Flere og flere virksomheder begynder at have mere fokus på, at have aktive og sunde medarbejdere, og det er med god grund!

Virksomhedens økonomi og generelle brand, vil drage nytte af at deres medarbejdere er glade og engageret. Det efterhånden velkendt at fysisk aktivitet og generel sundhed, kan skabe netop denne glæde og engagement hos medarbejderen, som er så profitabel for virksomheden. 

Til dagligt hjælper og rådgiver jeg mine kunder, til at få en mere aktiv og "sundere" hverdag. Det samme kan jeg hjælpe dine kollegaer med, igennem gratis aktivitet -og sundheds samtaler.

Hvordan profitere virksomheden ?

En aktiv medarbejder er som regel en gladere medarbejder. Rigtig mange oplever en øget følelse af selvværd og velvære ved at være fysisk aktiv. Disse følelser vil medarbejdere tage med på job, hvilket sandsynligvis vil øge deres arbejdsglæde,engagement og ikke mindst deres performance.

Du har sikkert hørt det før, og måske kender du det fra dig selv. Det er veldokumenteret at fysisk aktivitet både på og efter arbejde kan mindske syge-fraværet. Et mindsket sygefravær ved enhver chef, kan være yderst profitabel for virksomheden.


Hvis dine medarbejdere føler virksomheden har medarbejdernes sundhed i fokus, vil det hjælpe til bedre fastholdelse af de gode medarbejdere. Ved at sætte fokus på medarbejdernes sundhed, vil medarbejderen føle sig mere værdsat. Den følelse kan jeg hjælpe med at give jeres ansatte.

Virksomheder som har et tydeligt ry og renommé for at gå op i deres medarbejders sundhed, ve og vel. Vil være en virksomhed som er mere attraktiv at blive ansat i, eller fortsat at arbejde i. Ved at lave en aftale med mig, vil i sende et klart signal om at i gå op i jeres ansattes sundhed. Tilmed vil det også være helt gratis og uforpligtende for jer at tage et møde med mig.

Lyder det interessant?

Hvis du ønsker at høre mere, kan du booke et uforpligtende møde ved at udfylde nedenstående kontaktformular.  Skriv gerne virksomhedens navn og placering øverst i beskeden.